Tips pentru portari

Transferarea tips către un portar cu cardul este acum posibilă în câteva secunde datorită serviciului tips.md. Pentru aceasta, se folosește un cod QR personal, care este atribuit fiecărui participant în sistem. Pentru a vă lăsa un pont, clientul trebuie să scaneze codul folosind un smartphone. Apoi lasă tips folosind Apple Pay sau Google Pay. Deci, cu ajutorul sistemului nostru, puteți câștiga mai mult.

Aplicație pentru destinatarul tips:
Скачать iOS приложениеСкачать android приложение

Când lăsăm tips portarilor ?

Personalul hotelului, și în special portarii, sunt fața întregului stabiliment. Cu cât sunt mai politicoși, mai de ajutor și mai politicoși cu clienții, cu atât sunt mai mari șansele in cazul in care să se întoarcă. Se obișnuiește să se lase tips aceleiași recepționere în mai multe cazuri:

  • A ajutat să sunați la un taxi sau un serviciu de livrare.
  • Au dat sfaturi detaliate, de exemplu, cu privire la traseele turistice.
  • A adus lucruri în hol sau mai departe.
  • A prestat alt serviciu care nu este inclus în lista sarcinilor de bază.

Pentru o simplă deschidere a ușilor și un salut politicos, nu se datorează nicio recompensă bănească.

Portarilor, femeilor de serviciu și altor angajați ai hotelului, dacă v-au plăcut serviciul lor, sunt oferiți de la (suma) până la (suma) lei. Dacă ajutorul a fost semnificativ, de exemplu, angajatul a ajutat să aducă mai multe valize, apoi se lasă o sumă mare. De asemenea, mult depinde de nivelul instituției - cu cât este mai mare, cu atât poate fi mai mare recunoștința așteptată din partea oaspeților. Dar din moment ce cifra de afaceri a numerarului scade treptat, atunci hamalii din hoteluri nu primesc adesea tips. O soluție bună în acest caz ar fi să transferați tips prin cod QR prin serviciul tips.md

Cum funcționează

Регистрация

Înregistrarea

Vă înregistrați (1 minut) și obțineți un personal QR-cod

QR-код

QR-cod

Prezentați QR-codul clientului/oaspetelui în formă tipărită sau pe ecranul telefonului. Puteți descărca machete pentru imprimare sau comandați livrarea din contul dvs. personal.

Оплата

Plata

Clientul scanează codul QR, merge pe pagina ta personală, unde lasă tips în numerar. Procesul de plată durează un minut.

Întregul hotel sau un angajat individual se poate conecta la sistemul nostru. Este suficient ca acesta din urmă să se înregistreze, să selecteze rolul „Contractantului”, să primească un cod QR personal și să înceapă să-și îndeplinească atribuțiile.

Proprietarii unităților pot urmări numărul de tips primite de la toți angajații înregistrându-se ca „Administrator”. Aceștia vor avea acces la informații despre depunerile și retragerile de câștiguri , frecvența depunerii lor, ceea ce va ajuta la evaluarea eficienței personalului. În același timp, aceștia nu vor putea interacționa în niciun fel cu banii transferați de oaspeți pentru ceai.

Cum plătesc

Clienții plătesc tips electronice cu cardul sau prin sistemele de plată Google Pay / Apple Pay folosind codul QR. Pentru a plăti este suficient smartphone-ul, nu este nevoie de a instala aplicații.

  • Visa
  • Mastercard
  • Apple Pay

Extragere din cont

Retragerile pot fi efectuate pe orice card bancar. Retragerea rapidă a fondurilor în mod automat.

tips.md — este comod

Retragere instantanee

Sistemul este complet automatizat, nu este nevoie să așteptați

Confidențialitate

Plătitorul nu vede datele dumneavoastră personale, ci doar codul QR

Materiale tipărite

Descărcați și trimiteți modele de cărți de vizită și autocolante gata făcute pentru imprimare

Transparență, control

Toate chitanțele sunt imediat vizibile: când și cu cât ai lăsat tips

Securitatea plății

Toate plățile sunt sigure și trec prin bancă

Aplicație mobilă

Pentru destinatarul tips. există notificări push și istoricul tranzacțiilor

Cât costă

0-5%

tips.md comision de serviciu

Zece la sută din tips primite. Fără plăți suplimentare sau taxe de abonament.

Ei bine, să începem?

Câștigați mai mult cu tips.md. Înregistrează-te pe site!