Despre companie

Compania «tips.md» oferă o modalitate convenabilă, rapidă și accesibilă de a plăti tips electronic - folosind un cod QR. Serviciul dat a fost dezvoltat pentru ospătari, bariști, frizeri, menajere, taximetriști și alți profesioniști în servicii. Conceput pentru a simplifica și accelera procesul de a lăsa bani pentru ceai. Angajatul trebuie doar să se conecteze la sistem, să treacă printr-o înregistrare și să imprime un cod QR personal.

Cooperăm cu bănci lidere din țară, ceea ce simplifică retragerea fondurilor primite. Toate tranzacțiile trec prin gateway-urile lor de plată, astfel încât tranzacțiile sunt complet sigure. tips.md se integrează cu ușurință cu software-ul modern R-Keeper și IIKO. De la client până la local, tot ce aveți nevoie este un telefon cu Apple Pay sau Google Pay.Cui se potrivește serviciul tips.md ?

Personalul localului

Acceptați tips de la clienți în câteva secunde fără aplicații suplimentare. Este suficient clientul să vă scaneze codul QR individual și să introducă suma necesară. Banii sunt transferați instantaneu, retragerea pe cardul dvs. bancar este posibilă după depășirea limitei de 100 lei.

Scopurile noastre

Banii donati de clienți pentru tips personalului sunt adesea principala sursă de venit pentru acesta din urmă. Deoarece cifra de afaceri a numerarului scade treptat, clienții cafenelelor, restaurantelor, frizeriilor și altor unități lasă tips tot mai puțin. Aceasta afectează direct salariile angajaților. Problemă pe care ne străduim să o rezolvăm prin dezvoltarea și implementarea tips.md.

În același timp, am depășit și alte dificultăți cu care se confruntă clienții și personalul unităților:

  • Am exclus posibilitatea retragerii de fonduri doar de către administratorul sau proprietarul cafenelei, hotelului etc. Tips va fi primit de cel care l-a câștigat.
  • S-au simplificat toate acțiunile pentru clienții restaurantelor, taxiurilor etc. Tot ce aveți nevoie este un smartphone cu Google Pay sau Apple Pay.
  • Am organizat un sistem transparent și clar al tuturor tranzacțiilor.
  • Timp de basculare redus la 2-3 secunde pentru ambele părți.

Prin conectarea la sistemul nostru, angajatul primește un instrument rapid și modern care îl poate ajuta să colecteze mai mulți bani pentru servicii bine prestate.

Cum am creat platforma tips.md

Deoarece am căutat inițial să dezvoltăm un serviciu care să nu încarce nici plătitorul, nici destinatarul, am exclus multe dintre funcțiile folosite în alte aplicații similare. S-a exclus înregistrarea clienților la unitate, ceea ce a redus numărul acțiunilor la câteva clickuri. Conectare simplificată la sistemul nostru pentru ospătari, curieri etc. De când s-au încheiat acorduri cu principalele bănci ale țării, inclusiv cu Victoriabank, retragerea fondurilor a devenit mai ușoară și sigură. Sistemul poate fi integrat cu software-ul R-Keeper și IIKO.

Interfața este clară pentru fiecare proprietar de smartphone. Pentru utilizator este creat un cont individual și este generat un cod QR unic.

În viitorul apropiat, intenționăm să lansăm propriul nostru card MasterCard virtual tips.md pentru membrii serviciului. Și acest lucru vă va permite să evitați pragul minim de 100.00 lei atunci când retrageți banii. Pentru a face serviciul mai atractiv, am implementat un sistem de evaluări și recenzii.

De ce ar trebui să utilizați serviciul nostru

  • Retragerea instantanee de bani pe un card bancar;
  • Plătitorul nu va vedea datele dumneavoastră personale în timpul transferului;
  • Cod QR într-un format convenabil pentru imprimarea pe cărți de vizită, proforme, insigne etc.;
  • Rapoartele privind câștigurile primite sunt afișate imediat;
  • Toate tranzacțiile trec prin serviciile băncii;
  • Notificări push convenabile către smartphone-ul tău.