Tips pentru curieri prin cod QR

Cu serviciul tips.md, primirea unui card de tips pentru curieri se poate face rapid și convenabil. Clienții vă vor putea mulțumi pentru livrarea promptă prin transferul de bani folosind un smartphone. Pentru aceasta, se folosește un cod QR individual, care poate fi scanat în câteva secunde. Clienții vă pot oferi tips cu Apple Pay sau Google Pay.

Aplicație pentru destinatarul tips :
Скачать iOS приложениеСкачать android приложение

Când lăsați tips pentru curieri ?

În Moldova, tips pentru curieri sunt rare, deși sunt aceiași angajați ca și alți reprezentanți ai sectorului de servicii. Salariile lor sunt rareori mari, iar banii pentru tips sunt o mărire bună pentru mulți. Prezența unui astfel de stimulent îi motivează pe oameni să-și facă treaba mai bine și să aibă grijă de clienți.

Puteți mulțumi curierului cu tips în mai multe cazuri:

  • Pentru rapiditate și respectarea strictă a termenelor sau dacă comanda este livrată chiar mai devreme decât se aștepta.
  • Dacă mâncarea a fost comandată de la un restaurant și nu s-a răcit, nu și-a pierdut atractivitatea.
  • La cumpărarea produselor, toate bunurile necesare au fost achiziționate în cantitatea potrivită, aduse la un moment convenabil, iar valoarea cheltuielilor nu depășește cheltuielile planificate.
  • Dacă comanda era complicată.
  • Ți-a plăcut serviciul, amabilitatea sau alt ajutor care nu era inclus în lista serviciilor de bază a departamentului de livrare.

Se obișnuiește ca curierilor să se lase aproximativ 10-15% din suma totala a comenzii, nu mai puțin de (suma) lei. Cel mai adesea, tips se plătesc celor care aduc alimente sau medicamente, mai rar echipamente sau mobilier, acte. Pentru a facilita astfel de angajați ca să primească recompense bănești pentru servicii de calitate, serviciul tips.md a fost creat cu plata tips folosind un cod QR.

Cum funcționează

Регистрация

Înregistrarea

Vă înregistrați (1 minut) și obțineți un personal QR-cod

QR-код

QR-cod

Prezentați QR-codul clientului/oaspetelui în formă tipărită sau pe ecranul telefonului. Puteți descărca machete pentru imprimare sau comandați livrarea din contul dvs. personal.

Оплата

Plata

Clientul scanează codul QR, merge pe pagina ta personală, unde lasă tips în numerar. Procesul de plată durează un minut.

După înregistrarea în sistemul nostru sau o invitație din partea proprietarului unității, firmei, instituției, curierul își alege singur rolul de „Contractant”. I se atribuie un cod QR individual. Toți banii primiți sunt afișați în profilul său. „Administratorul” poate evalua rezultatele unui angajat, dar nu dispune de banii contribuiți de clienți.

Cum plătesc

Clienții plătesc tips electronice cu cardul sau prin sistemele de plată Google Pay / Apple Pay folosind codul QR. Pentru a plăti este suficient smartphone-ul, nu este nevoie de a instala aplicații.

  • Visa
  • Mastercard
  • Apple Pay

Extragere din cont

Posibilitatea de a retrage fonduri de pe orice card bancar rusesc. Retragerea rapidă a fondurilor în mod automat.

tips.md — este comod

Retragere instantanee

Sistemul este complet automatizat, nu este nevoie să așteptați

Confidențialitate

Plătitorul nu vede datele dumneavoastră personale, ci doar codul QR

Materiale tipărite

Descărcați și trimiteți modele de cărți de vizită și autocolante gata făcute pentru imprimare

Transparență, control

Toate chitanțele sunt imediat vizibile: când și cu cât ai lăsat tips

Securitatea plății

Toate plățile sunt sigure și trec prin bancă

Aplicație mobilă

Pentru destinatarul tips. există notificări push și istoricul tranzacțiilor

Cât costă

0-5%

tips.md comision de serviciu

Zece la sută din tips primite. Fără plăți suplimentare sau taxe de abonament.

Ei bine, să începem?

Conectează-ți e-tipurile și câștigă mai mult cu tips.md!